معاونت اداری و مالی عهدهدار امور روزمره و حساسی است كه موقعيت خاصی به آن بخشيده است. اين معاونت متولی حمايت و پشتيباني از عملكرد كليه اجزا سازمان بوده و در نقش هسته حمايتی در سازمان عمل مي نمايد.
معاونت اداري و مالي داراي چهار زيرمجموعه است كه هريك با شرح وظايفي معين به انجام امور محوله اشتغال دارند. معاونت اداري و مالي دركنار وظايف اصلي خود با در نظر گرفتن موقعيت حساس سازمان تبليغات اسلامي در جنبههاي فرهنگي هم دست به عمل زده و با برگزاري مسابقات و پرداختن به امور رفاهي خانوادههاي پرسنل سازمان، اكرام ارباب رجوع را در دستوركار روزانه خود قرار داده و در اجراي صحيح اين طرح تلاش وافر دارد. در ادامه معرفي معاونت اداري و مالي شما را به مطالعه و آشنايي دقيقتر با آنچه كه در قالب شرح وظايف اين معاونت آمده است دعوت مينماييم.
1- برنامهريزي به منظور جلب و نگهداشت و اصلاح ساختار نيروي سازمان
2- برنامه ريزي، بهسازي و افزايش توانمندي نيروي انساني از قبيل: آموزش حين خدمت، برنامههاي پرورشي، انگيزشي و مهارتي.
3- اجرای مقررات و دستورالعملهای مصوب در زمينه استخدامي و ابلاغ آن به واحدهاي مختلف و نظارت بر حسن اجراي آن.
4- اجراي برنامههاي تحول نظام اداري كشور در چارچوب وظائف مصوب.
5- مكانيزاسيون سيستمهاي مورد نياز سازمان با بهره گيري از فناوري نوين و روشهاي كارآمد.
6- وصول درآمدها و اعتبارات و انجام هزينه در مبادي مربوط و نظارت بر حسن اجراي مقررات و قوانين موضوعه
7- برقراري ارتباط و هماهنگي با مراجع قانوني كشور و پاسخگويي به نهادهاي نظارتي و حسابرسي
8- برنامه ريزي و تامين نيازمنديهاي تداركاتي، خدماتي و پشتيباني از برنامههاي سازمان
9- انجام اقدامات لازم براي استيفاي حقوق سازمان از طريق مراجع ذيربط
10- نظارت بر قراردادهاي تعهدآور با اشخاص حقيقي و حقوقي.
11- جمع آوري و حفظ و نگهداري و استفاده مناسب از اموال و دارائيهاي سازمان.
12- برنامهريزي در جهت احداث، حفظ و نگهداري و بهرهبرداري از ابنيه و تاسيسات سازمان و نظارت بر حسن اجراي آيين نامهها و دستورالعملهاي ابلاغي.
13- برنامهريزي، ساماندهي و بهينهسازي املاك سازمان.
واحد حقوقی و املاک
واحد امور پشتیبانی
واحد امور اداری
واحد اسناد و مدارک
مي باشد كه هريك از اين زير مجموعهها آن گونه كه از نامشان بر ميآيد مسئول رسيدگي به بخشي از شرح وظايف كلي معاونت اداري و مالي ميباشد.
درحال بروزرسانی...
درحال بروزرسانی...
با رويكرد جديد سازمان تبليغات اسلامي در عرصههاي فرهنگي و تبليغي كه از اواسط سال 1380 آغاز گرديد و بازنگري در سياستهاي سازماني و اهداف كلان فرهنگي و تبليغ ديني محورهاي اساسي آموزش، تحقيق و پژوهش و نشر و گسترش فرهنگ و معارف اسلامي و انس با قرآن كريم و بهرهگيري از ابزارهاي جديد و فنآوري روز در سرلوحه برنامههاي سازمان قرار گرفت. در اين راستا با اصلاح هدفگذاريهاي اجرائي و عملياتي در برنامهها تبليغ اسلام ناب محمدي(ص) تقويت روح عبوديت الهي و ترويج اخلاق حسنه و رساندن پيام انقلاب اسلامي كه ثمره خون هزاران شهيد گلگون كفن و يادگار امام راحل ميباشد.
كليه برنامهها و تلاشها در جهت نشر فرهنگ اسلامي و انقلابي در كشور تنظيم و طرحريزي گرديد. با توجه به محورهاي اساسي برنامههاي سازمان اهم اهداف و فعاليتهاي اين معاونت عبارت است از توسعه فعاليتهاي قرآني توجه به مساجد و مراكز مذهبي، تقويت اطلاعرساني ديني- آموزش، پژوهش و انتشارات، اصلاحات لازم در نيروي انساني، تقويت پشتيباني و اعزام مبلغ به اقصي نقاط كشور و ساماندهي فعاليتهاي تشكلهاي ديني و توسعه فعاليتهاي فرهنگي- مردمي.
معاونت امور فرهنگي و تبليغ در حال حاضر اداره دفتر 28 استان، 149 دفتر شهرستان، 150 نمايندگي در ادارات و سازمانهاي دولتي و همچنين 120 كانون فرهنگي و تبليغي در اقصي نقاط كشور را برعهده دارد.
علاوه بر آنچه كه گفته شد: اين معاونت بطور فعال موسسات وابسته به سازمان را تحت پوشش قرار داده است همچنين اين معاونت بيش از 2500 روستا را با اعزام حدود 850 روحاني مستقر تحت پوشش قرار داده است از ديگر فعاليتهاي اين معاونت ميتوان به اعزام بيش از 53283 نفر مبلغ مذهبي در مناسبتهاي خاص حمايت از حدود 1000 مسجد در سراسر كشور مبارزه با تفرقه بين فرق اسلامي، پوشش حدود 1661 انجمن اسلامي، پوشش حدود 2600 هيئت مذهبي، حمايت از حدود 1400 كانون فرهنگي- مردمي و اجراي بيش از 38 طرح مستقل، جديد و موثر جهت اصلاح و احيا شعائر ديني در سطح كشور اشاره نمود. اين معاونت مشتمل بر شش زير مجموعه است كه هريك بطور تخصصي متولي بخشي از وظايف آن ميباشد.