مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با مدیر بانک قوامین استان دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش بخش خبر تبیان کردستان، در این دیدار عباسی فرید مدیر بانک قوامین استان کردستان اظهار کرد: حرکت فرهنگی و عملکرد بانک قوامین در راستای تحکیم وحدت اسلامی و تقریب مذاهب اسلامی است که جای تقدیر دارد.
وی بیان کرد: ارادتمندی به خاندان پیامبر اعظم(ص) و اهل بیت علیهمالسلام به ویژه برپایی ایستگاه صلواتی در مسیر زائران اربعین حسینی(ع) که از سنندج به طرف کرمانشاه میروند و پذیرایی این عزیزیان بزرگترین افتخار ماست.
وی بیان کرد: این پذیرایی به مدت 12 روز از تاریخ 22 آبانماه تا سوم آذرماه به صورت 24 ساعته انجام میگیرد و ایستگاه صلواتی مقابل فرودگاه سنندج با حمایت مادی و عمنوی انجام میگیرد.
مدیر بانک قوامین استان کردستان همچنین از مدیرکل تبلیغات اسلامی استان دئر راستای اهدای وسایل تبلیغی، صوتی وتصویری و همچنین تعامل و همکاری با این بانک تقدیر و این تعاملات را موثر و ارزشمند خواند.
حجت الاسلام مختار کرمی مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این دیدار این حرکت معنوی را اثرگذار و قابل تحسین دانست و گفت: الحمدلله مسئولان نظام دغدغه فرهنگی را دارند و این مهم میتواند در ارتقای فعالیتهای فرهنگی استان موثر باشد.
گفتنی است، بانک قوامین استان با همکاری نیروهای اداره تبلیغات اسلامی سنندج و اداره کل تبلیغات اسلامی استان به صورت تعاملی به مدت 12 روز خدمتگذاران زائران استانهای همجوار به طرف مرز مهران و ایلام خواهند بود.
*انتهای خبر*