به همت تبلیغات اسلامی کردستان انجام شد
برگزاری جلسه آسیب شناسی نیازهای جوانان در زمان حال
جلسه آسیب شناسی نیازهای جوانان در زمان حال به همت اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان در سنندج برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی کردستان، حجتالاسلام مختار کرمی ظهر امروز در جلسه بررسی و آسیبشناسی نیازهای جوانان در زمان حال که در سالن جلسات مجتمع فرهنگی نور برگزار شد ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان استان، اظهار کرد: دانشجویان میتوانند به پیشرفت و توسعه کشور و ارتقای فرهنگ عمومی جامعه کمک کنند.
وی افزود: توصیه میکنم دانشجو اگر میخواهد اثرگذار باشد و در جامعه سالم بماند نباید دنبال طیف و گروه خاصی راه بیفتد چرا که اصول و آرمانهای ما امام و ولایت است. وی خاطر نشان کرد: اگر کسانیکه با مردم در ارتباطند وارد طیفهای سیاسی شوند و دنبال افراد گروههای خاصی راه بیفتند آفتی به جامعه خواهد بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: اگر دانشگاه در هر کشوری اصلاح شود آن کشور هم اصلاح خواهد شد و دانشجویان مملکت باید از راه تولید علم و اخلاقمداری به مدیریت فرهنگی کشور کمک کنند. حجتالاسلام کرمی به مطالبات مقام معظم رهبری در کمک به مدیریت فرهنگی کشور پرداخت و عنوان کرد: دانشجو باید از راه تولید علم در این راستا قدم بردارد و گفتمانسازی کند. وی اضافه کرد: براساس عدالتخواهی و ظلمستیزی که در وجود همه دانشجویان نهفته است دانشجویان باید پژوهشگر بوده و حرف نو داشته باشند.
وی با بیان اینکه دانشجویان بعد از فارغالتحصیلی باید با تولید علم بگونهای عمل کنند که جامعه از استعدادهای آنها بهرهمند شوند. مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان افزود: از نظرات و انتقادات جوانان و دانشجویان که در این جلسه حضور دارند به عنوان راهبرد استفاده خواهیم کرد.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی اشتباهی که در میان خانوادهها شکل گرفت این بود که همه تصور میکردند متولی تعلیم و تربیت آموزش و پرورش است در حالیکه همه عناصر تاثیرگذار جامعه از جمله مدرسه، دانشگاه، مطبوعات، گروههای مرجع، خانواده و غیره در تربیت و آموزش نقش دارند.
شعبان سپهر بیان کرد: به اعتقاد من امروز در دانشگاهها سکون و رکودی وجود دارد در حالیکه بر مبنای فرمایشات امام راحل باید دانشگاه مبدا تحولات جامعه باشد.
وی دانشگاهها را در سه نسل خلاصه کرد و گفت: در نسل نخست تولید علم، در نسل دوم تحقیق و پژوهش و در نسل سوم شاهد خلاقیت دو نوآوری بودیم در حالیکه دانشگاه تمدنساز مورد توجه اسلام است و باید مورد توجه قرار گیرد.
وی مطالبهگر بودن دانشجویان را امری اصلی در تحقق اهداف خواند و خاطرنشان کرد: دانشجویان ما باید آرمانگرا، ظلمستیز، عدالت طلب، اخلاقمدار و قانونمدار باشند و در ارتباطات خود احترام را حفظ کنند.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان احیای روح جمعی میان دانشجویان را خواستار شد و اظهار کرد: حیات امروز جامعه اسلامی در ایجاد روح جمعی است و دانشگاهها باید به این مهم بپردازند.
سپهر عنوان کرد: امسال متاسفانه شاهد فردیت دانشجویان هستیم در حالیکه دانشجو برای دیده شدنش بر روی شانههای مردم، والدین و اساتید ایستاده است و باید روح جمعی را در خود نهادینه کند.
وی همچنین پیامبر اکرم(ص) منادی وحدت خواند و گفت: هر حنجرهای که ندای اختلاف برآرد دشمن وحدت و منافق اسلام است و مقام رهبری فرمودهاند توهین به اهل سنت حرام شرعی است و نباید اجازه دهیم دم زدن از شیعه و سنی و ایجاد اختلاف به تفرقه میان جوانان ما منجر شود.
وی با اشاره به نظرات برخی دانشجویان حاضر در این جلسه در خصوص اهداف امام حسین و قیام ایشان اعلام کرد: امام حسین(ع) متعلق به تمام بشریت است و بای زنده ماندن فرهنگها نیاز به اجرای آئین و روسومات است و تا زمانیکه یاد امام حسین(ع) زنده نگه داشته شود در مباحث دینی امام حسین نماد خواهند بود.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کردستان عنوان کرد: از بزرگترین خصلتهای دانشجویان این است که زود قانع نشوند و اجازه ندهند به قدرت و ثروت وابسته شوند چرا که آینده خود را از دست خواهند داد.
سپهر بهترین الگو برای همه مسلمانان را پیامبر اسلام دانست و گفت: باید با رعایت اخلاقمداری که مورد تاکید پیامبر اسلام بوده دانشجویان این مولفه مهم را مورد توجه قرار دهند.
مسوول نهاد رهبری در دانشگاه فرهنگیان کردستان نیز در این جلسه عنوان کرد: حضور دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته جامعه در فعالیت تشکلها کمرنگ است و دانشجویان باید به برنامههای غیر از برنامههای دانشگاه ورود پیدا کنند و فعال باشند.
حجتالاسلام محسن قربانی افزود: نیاز است برای دانشجویان کرسیهای آزاداندیشی در موارد مختلف برگزار شود و دانشجویان نیز باید خود در این زمینه مطالبهگر باشند.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان نیز در این جلسه دانشجویان امروزی را ایدهپردازتر ازگذشته دانست و گفت: نوع نگاهها و تفکری که در دانشجویان امروز وجود دارد با گذشته متفاوت است.
فاطمه سهرابی با بیان اینکه کار بانوان فرهیخته و دانشجویان فرهیخته استان ایده پردازی است، افزود: از ایده و نظرات دانشجویان استان در زمینههای فرهنگی و اجتماعی استفاده خواهد شد.
وی از انعقاد تفاهمنامه همکاری بین اداره تبلیغات اسلامی کردستان با نهاد رهبری دانشگاهها خبر داد و گفت: این تفاهمنامه در راستای افزایش فعالیت دانشجویان و استفاده از پیشنهادات و ایدههای آنها موثر خواهد بود.
در این جلسه عصمت ربیعی از اساتید دانشگاهی و کارمند کتابخانههای عمومی کردستان قول همکاری برای عضویت دانشجویان حاضر در این جلسه به صورت رایگان در کتابخانههای عمومی شهرستان سنندج را داد.
در ادامه جلسه دانشجویان حاضر در این جلسه به نظرات و پیشنهادات خود در خصوص مباحث فرهنگی و دینی استان پرداختند.
انتهای پیام/