اطعام، نقش اساسی در سعادت دنیوی و اخروی بشر دارد
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی سروآباد: اطعام به فقرا در آموزه های قرآنی در کنار مهم ترین اعتقادات و از عوامل فلاح و رستگاری و سعادت بشر مطرح میشود.
به گزارش بخش خبر وبسایت تبیان کردستان، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی سروآباد طی سخنانی درباره ضرورت توجه به مسئله اطعام در قرآن و تاثیرات آن در جامعه گفت:یکی از وظایف مهم افراد در جامعه اسلامی، دستگیری از نیازمندان و تهیدستان است، هر کس به اندازه امکانات و توانمندی خویش وظیفه دارد که خلاء های موجود در زندگانی افراد را جبران و کمبودهای آنان را پاسخگو باشد چون همانگونه که خداوند نیازمند و فقیر را با فقر و نداری امتحان میکند، ثروتمندان را نیز این گونه میآزماید.
وی افزود: در قرآن کریم درباره اطعام فقرا سفارشات بسیاری شده است که هدف نهایی اطعام را عدم دلبستگی به علاقه مندی ها را و درک افراد نیازمند است در جایی دیگر از قرآن می فرماید: الذین ینفقون اموالهم بالیل والنهار سرا وعلانیه فلهم اجرهم عند ربهم ولاخوف علیهم و لاهم یحزنون، کسانی که دارایی های خود را در شب و روز، و نهان و آشکارا، انفاق میکنند، پاداش آنان نزد پروردگارشان برای آنان خواهد بود، و نه بیمی بر آنان است و نه اندوهگین می شوند.
سرپرست اداره تبلیغات اسلامی سروآباد ادامه داد: در حدیثی ار پیامبر هم آمده است که من اطعم مسلما جائعا اطعمه اللّه من ثمارِ الجنّه؛ هر کس مسلمان گرسنه اى را غذا بدهد، خداوند از میوه هاى بهشت به او بخوراند.
حجتالاسلام ورمقانی درپایان سخنان خود گفت: کمک به افراد نیازمند اگر همراه با خلوص نیت و به خاطر رضای پروردگار باشد دارای تأثیرات بیشماری است که برخی از آثار آن در همین جهان مشاهده میشود و برخی از آثار آن در جهان دیگر، بهعنوان پاداش های اخروی، ظاهر میگرددکه ما باید این امر مهم را به صورتی یک فرهنگ و اخلاق اسلامی در جامعه نهادینه کنیم.